Rendement goud.

Over de jaren heen heeft goud en zilver nooit teleur gesteld. Over een periode van de laatste 5 jaar heeft goud een rendement van 60% gehaald, op jaarbasis is dit 12% gemiddeld per jaar.

 

Over een periode van de laatste 20 jaar spreken we over een rendement van maar liefst 400%!!! Dat is op jaarbasis gemiddeld 20% per jaar.

 

Even voor de duidelijkheid, 20% per jaar… 400% op 20 jaar… welke tracker, beurs, bedrijf geeft je een rendement van 20% per jaar? Nu kunnen we niet voorspelen of garanderen dat goud de komende jaren gemiddeld 12% rendement per jaar zal presteren maar dit kan. Wij denken in ieder geval van wel, wij zijn er zelfs van overtuigd. Maar toch, wie zijn wij om dit te verkondigen. Wij denken dat goud zelfs een nog veel hogere koers zal bereiken in de komende maanden, jaren… Nu dit is onze mening, dit is onze mening uit jarenlange onderzoek, ervaring, bronnen, info en technische analyses. Dit zijn ook niet zomaar onze meningen maar ook de mening van fondsen, investeerders, financiële instanties en informanten. Maar dan ook kunnen we niet zeker zijn en kunnen we ook geen garanties geven.

Wij hebben hier wel een oplossing voor.

 

Future investment, gegarandeerd rendement.

 

Wilt u zekerheid en geen technische uitleg of constructies maar gewoon zekerheid met een gegarandeerd rendement en terugkoopgarantie dan hebben we hier een oplossing voor. Goud of zilver in combinatie met verzamelmunten die jaarlijkse rendementen halen, die jaarlijks een vast rendement geven ongeacht de goudprijs. Ja die zijn er, die zijn er zelfs in veel grotere aantallen dan de meeste mensen denken. Munten die een verzamelwaarde hebben verliezen die verzamel waarde niet, kijk naar verzamelobjecten zoals kunst of schaarse voorwerpen. Nu kan er al gedacht worden, ja ik ken iemand die postzegels verzameld, dan is dit toch hetzelfde, het is papier en het is maar wat er een gek voor geeft. Klopt maar goud is nog altijd goud, er is nog altijd een goudwaarde buiten een verzamelwaarde.

 

Wij werken met munten die gemiddeld voor 70% aan goudwaarde bezitten.

 

Stel, in de komende 10 jaar gebeurt er niets met de goudprijs. Daar gaan wij niet van uit maar het kan. Dan is er nog altijd een verzamelwaarde die meer waarde heeft gecreëerd. Stel de goudprijs verdubbeld in de komende 10 jaar. Er is dan niet alleen rendement op het goud maar ook op de verzamel waarde die in waarde is gestegen. Dus eigenlijk een win win situatie, dit creëren wij en de rendementen zijn gegarandeerd. We zeggen het juist gegarandeerd.

 

We spreken hier over gecertificeerde munten, graded and slabbed coins. Munten die geregistreerd zijn bij NGC COIN en PCGS en wereldwijd bekend zijn. Over deze munten spreken we. Dit kunnen verschillende munten zijn:

  • Lage oplage
  • Kwaliteit
  • Specifieke of speciale edities
  • Zeldzame jaartallen
  • Jaartallen met gebeurtenissen
  • Edities die geslagen zijn met een bepaalde symbool

Dit zijn ook munten die gecertificeerd zijn en wereldwijd gekend zijn. Deze zijn via een barcode overal te herkennen en alle info over deze munt is zichtbaar.

 

Dit zijn munten die jaarlijks in prijs stijgen ongeacht de goudprijs. We werken dan ook alleen met gouden of zilveren munten, munten die gecertificeerd zijn en die een verzamelwaarde hebben en die potentieel hebben. Daarom kunnen we hier ook een gegarandeerd rendement aan geven.

 

We spreken hier ook over een vast rendement van 3% tot 3,6% per jaar ongeacht hoe de goudprijs evolueert. Over 10 jaar is dit 30% tot 36% gegarandeerd, met terugkoopgarantie. Moest de goudprijs verdubbelen, verdrievoudigen… spreken we niet meer over 3% per jaar maar over een veel hoger rendement. In het slechtste geval verdiend u 3% tot 3,6%per jaar. Als voorbeeld bij een investering van €100 000 krijgt u na 10 jaar €130 000 tot €136000 terug, 130% tot 136%… Wie kan dit garanderen?

 

Het is zelfs nog interessanter, op goud en zilver zit geen roerende voorheffing en wordt dit ook niet bij de inkomsten gerekend, dus 3% netto jaarlijk rendement. NETTO!!

 

We kunnen hier nu wel een hele uitleg aan geven met technische analyses, voorbeelden en een tekst die het komende uur niet stopt. Maar dit is een specifieke branche en hier hoort meer uitleg bij met een persoonlijke aanpak. Hierbij nodigen we u graag uit voor meer uitleg bij ons op kantoor.