Gold Up

Rendement goud.

Goud heeft zich over de jaren heen bewezen als een betrouwbare belegging. Kijkend naar de laatste vijf jaar, zien we dat goud een indrukwekkend rendement van 60% heeft gerealiseerd. Dit betekent een gemiddeld jaarlijks rendement van 12%. Deze cijfers tonen aan dat goud niet alleen een veilige haven biedt in tijden van economische onzekerheid, maar ook een potentieel lucratieve investering kan zijn.

Als we verder terugkijken, naar de afgelopen twintig jaar, heeft goud een nog indrukwekkender rendement van 400% behaald. Dit vertaalt zich naar een gemiddeld jaarlijks rendement van 20%. Dergelijke cijfers zijn zeldzaam in andere beleggingscategorieën zoals trackers, beursindices of bedrijven. Dit maakt goud een aantrekkelijke optie voor beleggers die zoeken naar zowel stabiliteit als sterke groeipotentieel op lange termijn.

Hoewel het onmogelijk is om toekomstige prestaties met zekerheid te voorspellen, zijn er sterke aanwijzingen dat goud blijft presteren. Onze overtuiging, gebaseerd op jarenlange onderzoek, ervaring en technische analyses, is dat goud in de toekomst mogelijk nog hogere rendementen kan bereiken. Dit standpunt wordt niet alleen door ons ingenomen, maar wordt ook gedeeld door fondsen, investeerders en financiële instanties. Hoewel we geen garanties kunnen bieden, biedt onze uitgebreide analyse een solide basis voor de verwachting dat goud een betrouwbare en potentieel winstgevende langetermijninvestering blijft.

Goud rendement 15 jaar
Goud rendement

Wij hebben hier wel een oplossing voor.

Bent u op zoek naar een veilige investering zonder complexe technische uitleg of ingewikkelde constructies? Wij bieden een duidelijke oplossing met gegarandeerd rendement en terugkoopgarantie. Onze strategie combineert goud en zilver met verzamelmunten, die onafhankelijk van de goudprijs een vast jaarlijks rendement leveren. Deze munten zijn niet alleen waardevol vanwege hun materiaal maar behouden ook hun verzamelwaarde, vergelijkbaar met kunstwerken of andere zeldzame objecten.

De kracht van gecertificeerde verzamelmunten

Wij specialiseren ons in munten die gemiddeld voor 70% uit goud bestaan. Deze zijn niet alleen waardevol door hun materiaal maar ook door hun verzamelwaarde die in de loop der tijd toeneemt. Zelfs als de goudprijs stabiel blijft, blijft de verzamelwaarde groeien. Mocht de goudprijs in de komende 10 jaar verdubbelen, dan profiteert u niet alleen van de stijging van de goudwaarde maar ook van de toegenomen verzamelwaarde. Onze munten zijn gecertificeerd door gerenommeerde instanties zoals NGC COIN en PCGS, en zijn bekend om hun zeldzaamheid en speciale kenmerken zoals lage oplage, speciale edities en belangrijke jaartallen.

Gegarandeerd rendement en meer

Wij garanderen een vast rendement van 3,4% tot 4,2% per jaar, wat over 10 jaar neerkomt op een totaal van 34% tot 42%, met een terugkoopgarantie. In het geval dat de goudprijs aanzienlijk stijgt, kan uw werkelijke rendement nog veel hoger uitvallen. Bij een investering van €100.000 zou dit betekenen dat u na 10 jaar tussen de €134.000 en €142.000 terugkrijgt. Bovendien is er op goud en zilver geen roerende voorheffing van toepassing, wat betekent dat uw rendement netto is.

Voor meer gedetailleerde informatie en een persoonlijke toelichting nodigen wij u graag uit op ons kantoor. Dit is een specifieke branche die meer persoonlijke aandacht verdient, en wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden samen door te nemen.

We spreken hier over gecertificeerde munten, graded and slabbed coins. Munten die geregistreerd zijn bij NGC COIN en PCGS en wereldwijd bekend zijn. Over deze munten spreken we. Dit kunnen verschillende munten zijn:

  • Lage oplage
  • Kwaliteit
  • Specifieke of speciale edities
  • Zeldzame jaartallen
  • Jaartallen met gebeurtenissen
  • Edities die geslagen zijn met een bepaalde symbool

Dit zijn ook munten die gecertificeerd zijn en wereldwijd gekend zijn. Deze zijn via een barcode overal te herkennen en alle info over deze munt is zichtbaar.

Gegarandeerd rendement met onze collectiemunten

Onze collectie bestaat uit gouden en zilveren munten die jaarlijks in waarde stijgen, onafhankelijk van de fluctuaties in de goudprijs. Deze munten zijn niet alleen gecertificeerd maar beschikken ook over een significante verzamelwaarde en groeipotentieel. Daarom zijn we in staat een gegarandeerd rendement te bieden op deze investeringen.

Vast rendement en extra zekerheid

We bieden een consistent rendement van 3,4% tot 4,2% per jaar, ongeacht de veranderingen in de goudprijs. Op een termijn van 10 jaar vertaalt dit zich naar een totaal gegarandeerd rendement van 34% tot 42%, inclusief een terugkoopgarantie. Mocht de goudprijs aanzienlijk stijgen, dan zal het rendement nog aanzienlijk hoger uitvallen. In het minst gunstige scenario ontvangt u jaarlijks een rendement van 3,4% tot 4,2%. Bijvoorbeeld, een investering van €100.000 zou na 10 jaar resulteren in een terugbetaling van tussen de €134.000 en €142.000—een rendement van 134% tot 142%. Dit niveau van garantie is uitzonderlijk binnen de investeringswereld.

Belastingvoordelen en een uitnodiging voor meer informatie

Een bijkomend voordeel is dat er geen roerende voorheffing wordt geheven op investeringen in goud en zilver, wat betekent dat uw rendement van 4,2% volledig netto is. Gezien de complexiteit van deze investeringen en de specifieke kennis die vereist is, bieden we gedetailleerde uitleg en persoonlijke begeleiding aan. We nodigen u uit om ons kantoor te bezoeken voor een uitgebreide bespreking van deze unieke beleggingsmogelijkheden.

PCGS Gold Eagle
NGC G. Britain gold
NGC 20 dollar goud
NGC gouden 20 francs
NCG gouden munt 10 G